Oskrba perila


Organizacijska enota:
Vodja:
Naslov OE:
Lokacija:
Telefon:
Faks:
E-naslov:
Poslovni čas:
PRALNICA IN ŠIVALNICA
Mateja Urleb
Topolšica 70, 3326 Topolšica
Dislocirana enota, v središču Topolšice, ob športnem igrišču
03 898 77 35
03 898 77 22
pon – pet: 7.00 – 13.00
 
Predstavitev enote:
Smo pralnica in šivalnica perila z 8 zaposlenimi. Imamo dolgoletno tradicijo. Skozi leta smo postavili v ospredje kvaliteto, sodobno tehnologijo in dobre odnose s strankami. Naša vizija je nadgrajevanje procesov dela in zadovoljiti uporabnike naših storitev.

Nudimo:
PRANJE PERILA

Nudimo pranje vseh vrst perila: perilo za osebno rabo, perilo, ki se uporablja v zdravstvu in gostinsko perilo. Veliko pozornost namenjamo pranju zaves, odej in ostalega perila, ki zahteva tako uporabo sodobnih in kvalitetnih čistil, kot tudi tehnološko dovršene procese pranja in ustrezne postopke pri pranju občutljivega perila. Nudimo vam kvalitetno in hitro opravljene storitve, za pravne osebe organiziramo tudi prevoz perila. Imamo dolgoletne izkušnje in se veselimo novih izzivov.
ŠIVILJSKA POPRAVILA

Zakaj bi zavrgli oblačilo, ki potrebuje manjše popravilo. V naši šivalnici vam nudimo profesionalna šiviljska popravila. Poskrbimo za krajšanje oblačil, menjave zadrge, menjave podlog in druge storitve, ki zahtevajo šiviljska popravila.
ŠIVANJE ZAVES

Da bo vaš dom zablestel v novi preobleki, vam ponujamo pomoč pri izbiri zaves in dekorativnih dodatkov. Nudimo vam svetovanje, izmero na domu in izdelavo zaves. Vabim vas, da nas obiščete ali nas pokličete na brezplačno svetovanje na domu.

Sledite nam tudi na Facebooku

Telefon: +386 (0)3 898 77 00 | Telefaks: +386 (0)3 898 77 22 | E-naslov: info@b-topolsica.si | www.boltop.si